Velkommen til Seniorafdelingen i Silkeborg Roklub

Seniorroning i  Silkeborg Roklub er åben for alle klubbens medlemmer over 18 år.

Faste rotider:
Mandag og onsdag aften kl. 18.00 ( det er vigtigt at du møder til tiden, idet der sættes bådhold kl. 18.00)
På disse dage er der rovagt, hvis opgave er at sikre, at alle, der er mødt frem, også kommer med ud og ro.

Rovagterne fordeles i starten af sæsonen på www.doodle.dk

Fitness og teknik: Der er der mulighed for konditionstræning, tekniktræning og intervaltræning både mandag og onsdag.

Afterrowing: På onsdage er der ”After rowing” efter træningen, hvor "kagevagten" sørger for kaffe og kage, boller, frugt eller is.
Dette koster 50 kr. pr. medlem til kage/kaffekassen pr. sæson, eller 5 kr. pr. gang.

Madpakketure:  1. onsdag i hver måned kl. 17.30 - se rokort!

Derudover kan man ro når man har lyst, bare man kan samle et bådhold med en uddannet styrmand og man overholder klubbens reglementer.

Brug vores elektroniske rokort www.rokort.dk

Senior - tirsdagsroere

Faste rotider:
Tirsdag kl. 16:00, kom gerne i god tid.
Mandag kl. 10.00 - se rokort
Torsdag kl 10.00 - se rokort

Madpakketur:
Den første tirsdag i hver måned.

Kontakt Poul Pallesen: poulpallesen@gmail.com

Telefon 20283403