Turbeskrivelser

Seniorafdelingens madpakketur til De små Fisk, onsdag d. 2 juni:

" Som noget nyt oganderledes, lavede vi madpakketuren om til en grilltur til De små Fisk. Vi var 13 som havde en rigtig dejlig aften med gang i den medbragte grill. Stemningen var rigtig god, og vi vil lave en tilsvarende tur i august. Billederne fra turen kan ses i galleriet."
Rohilsen Keld

En anderledes fars dag:

"Lørdag d. 5 juni tog vi; Birthe, Conni, Else, Kirsten og undertegnede på en tur til Ørnsø. Vejret var rigtig godt, og der var mange på vandet. De to nye kaniner, Conni og Kirsten, fik prøvet navigeringens svære kunst gennem Lyså, og det klarede de godt :-) Da vi nåede til Ørnsø, lagde vi til ved broen ved Gjessøvej. Og her begyndte herlighederne. Pigerne diskede op med en herlig frokost, og vi nød rigtig samværet og det  gode vejr. Alt for hurtigt gik dagen, og vi  vendte stævnen mod klubben igen. Herligt. " Se billederne i galleriet.
Rohilsen og tak for en dejlig dag -  Keld