Om Silkeborg Roklub » Afdelinger » Seniorafd. » Turbeskrivelser

Turbeskrivelser

" Tirsdag d. 8 juni havde Bjørn arrangeret en 'oplevelsestur'. Hvert bådhold fik udleveret konvolutter med beskrivelse af de interessante steder på roturen, hvor vi kom forbi Nåege, Brillerne, Brassø, Paradiset og Slåensø. En rigtig god tur, som vi alle fik meget ud af. Da vi kom hjem, havde Birthe, Conni, Else og Kirsten sørget for en lækker frokost. Tak for en hyggelig og lærerig aften".
Rohilsen Keld

Turbeskrivelser

En fugtig lørdag på vej til Randers d. 2/7 2011

af Katrine Vølcker

Da vi roede over Tange Sø måtte vi øse. Det havde regnet hele formiddagen, så selv om Hanne havde sørget for morgenbrød i form af rundstykker og syltetøj under broen i Kongensbro, var vi gennemblødte til det inderste, da vi nåede Tange.
Vejret holdt tørt mens vi spiste vores tiltrængte frokost i det grønne med en duft af fugtig jord og brændenælder. Vigdis mand, Torben kom os til undsætning med tørt tøj til alle, og efterhånden så vi alle de sidste 40 km med  sindsro.  Det tog os lang tid at få bådene forsvarligt i vandet igen, men da ukuelige Lene hoppede i åen fik vi de sidste roere på plads i bådene. Sonja (en af de super-seje kaninroere, som man ikke skal kimse af) overtog Vigdis plads i båden, så nu var der ud over fulde maver, tørt undertøj også friske kræfter.
Så de næste par timers regnvejr slog os heller ikke ud, og det holdt da også tørt de sidste 20 km. Vi roede turen fra Tange til Randers kun med små energioptankninger i form af kaffe, kage, slik og vaniliekranse. Vi var glade og næsten ikke trætte, da vi nåede Randers Roklub. Det er fedt at vide, at man kan ro 75 km. Bare på sådan en almindelig lørdag . Det var en super tur – og vi er alle klar til at tage på en ny tur igen.
Tilbage står vi alle 7 nu og tænker
-          Vi ved godt, at der er nogen i roklubben, der siger, at de kan ro til Randers og hjem igen på den halve tid og at overbæringen i Tange er barnemad ----- MEN hvorfor tager de så aldrig af sted???

-          Vi ved godt, at vi snakker rigtig meget og vi begynder også at lugte under en sådan rotur ----MEN er der virkelig ingen mænd i klubben, som tør tage den udfordring op og tage med os på den næste tur vi skal på????

Så tag det her som en opfordring : Sæt nogle én-dags roturer i søen (vi tager gerne med) og tag selvfølgelig med på Skanderborg-turen i september

Roferie i København juni 2011

Christian, Niels Erik og jeg har været på en god og indtryksrig roferie til København. Turen gik først fra Roklubben Kvik ind til Københavns Havn og kanalerne, og det var en stor oplevelse at ro rundt i kanalerne. Tirsdag roede vi ti lNivå, hvor vi havde booket et sommerhus hos Roklubben Skjold. Et herligt sted. Onsdag stod vi tidligt op, og hjemturen til Kvik begyndte. Det foregik i både modvind og modstrøm, så det var tre meget trætte roere der ankom til Kvik. vi havde på knapt tre dage tilbagelagt 86 km i Øresund og i Københavns Havn og kanaler. Vablerne og trætheden minder mig på en rigtig dejlig roferie. Rohilsen Keld :-)

Seniorafdelingens madpakketur til De små Fisk, onsdag d. 2 juni:

" Som noget nyt oganderledes, lavede vi madpakketuren om til en grilltur til De små Fisk. Vi var 13 som havde en rigtig dejlig aften med gang i den medbragte grill. Stemningen var rigtig god, og vi vil lave en tilsvarende tur i august. Billederne fra turen kan ses i galleriet."
Rohilsen Keld

En anderledes fars dag:

"Lørdag d. 5 juni tog vi; Birthe, Conni, Else, Kirsten og undertegnede på en tur til Ørnsø. Vejret var rigtig godt, og der var mange på vandet. De to nye kaniner, Conni og Kirsten, fik prøvet navigeringens svære kunst gennem Lyså, og det klarede de godt :-) Da vi nåede til Ørnsø, lagde vi til ved broen ved Gjessøvej. Og her begyndte herlighederne. Pigerne diskede op med en herlig frokost, og vi nød rigtig samværet og det  gode vejr. Alt for hurtigt gik dagen, og vi  vendte stævnen mod klubben igen. Herligt. " Se billederne i galleriet.
Rohilsen og tak for en dejlig dag -  Keld