Vintertræningstilbud

Romaskine - lær det i Silkeborg Roklub

Du har højst sandsynlig prøvet eller set andre prøve romaskinerne i fitnesscentre. Det foregår på mange forskellige måder.
Vi tilbyder dig at lære det på den rigtige måde.

Hvornår: Nye hold starter til januar
Du får en grundig instruktion og har mulighed for at deltage i et træningsprogram den første aften.
Kom ned og lær af de rigtige eksperter - roerne i Silkeborg Roklub.

Roning er ikke kun en sommersport! Silkeborg Roklub har et veludstyret motionsrum til indendørs roning på romaskiner. Vi råder over 10 romaskiner. Vi byder dagligt på masser af aktivitet.

Der er mindst 3 gode grunde til at begynde din ro-karriere om vinteren:
1) Lær god roteknik og få et forspring til den kommende sæson. Brug romaskinerne alene når det passer dig, eller deltag i holdinstruktionerne med os andre.
2) Kom i form. Det er sundt både for dig og din senere roning. I Silkeborg Roklub tilbyder udover masser af træning i avancerede romaskiner muligheder for svømning 1 gang ugentligt og vil du supplere med styrketræning, har vi et mindre udvalg af vægte og styrketræningsmaskiner.
3) Lær din roklub at kende. Det er en stor fordel, at du kender mennesker, rutiner og muligheder inden du kommer på vandet og skal lære mere teknik.

Der er ingen grund til at vente til foråret med at lære at ro. Tværtimod får du mest ud af de første ture på vandet, hvis du har brugt vinteren til at forberede dig.
Vi har hold alle ugens dage undtagen søndag. Der vil der altid være en instruktør, der leder roerne gennem et træningsprogram.
Fælles foralle hold gælder, at romaskine roning er sjovest sammen med andre, så kom ned og ro i takt med dine kommende rokammerater. Nye får instruktion i indstilling af romaskine, brug af computeren, roteknik og træningsprogrammer.
Styrk dine muskler og kom i super form. Alle roer i takt, men du kan selv styre dit tryk og dermed hvor hårdt det bliver.

Rospinning/rospin adskiller sig fra den øvrige romaskine roning ved, at musikken bestemmer tempoet og herved er en ekstra motiverende faktor. I rospinning bliver der roet i takt til musikken. Således bestemmer rytmen i musikken, hvilket tempo der skal roes i. Musikken bliver førende, styrende, med et godt musikvalg bliver man revet med og det er ingen sag at ro 55 min i skiftende kadencer.

Få svar på dine spørgsmål, oftest stillede spørgsmål omkring rotræning er:
• Hvad er rigtig roteknik?
• Hvordan laver jeg et rotrænings program?
• Hvilken type programmer skal jeg lave?
• Hvordan kan roning hjælpe med vægttab?
• Hvordan kan jeg bruge roning som cross træning?
Klik på linket og find svar på det meste, der er fine billeder og videoer af rotaget, klik her

Tilmelding til introkursus
Vi beder dig udfylde nedenstående formular, for at blive tilmeldt et af vores introkurser i indendørs roning. Under besked skrives alder. For at vi kan tage så godt imod dig som muligt må du rigtig gerne skrive lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil ro i Silkeborg Roklub.
Hvis du har andre bemærkninger eller spørgsmål skrives de også her. Herefter vil du blive kontaktet.