Vintertræningstilbud

Romaskine - lær det i Silkeborg Roklub

Du har højst sandsynlig prøvet eller set andre prøve romaskinerne i fitnesscentre. Det foregår på mange forskellige måder.
Vi tilbyder dig at lære det på den rigtige måde.

Hvornår: Nye hold starter efter standerstrygning - Når vi går over til vintertid

Du får:

- Kompetent instruktion af uddannede instruktør

- Instruktion i at indstille romakinene korrekt og dens funktioner

- Forskellige typer af hold i løbet af ugen

- Varrieret og motiverende træningsprogram

Kom ned og lær af de rigtige eksperter - roerne i Silkeborg Roklub.

Roning er ikke kun en sommersport! Silkeborg Roklub har et veludstyret motionsrum til indendørs roning på romaskiner - som også er til fri afbenyttelse, når der ikke er holdtræning

Der er mindst 3 gode grunde til at begynde din ro-karriere om vinteren:
1) Lær god roteknik og få et forspring til den kommende sæson.

2) Kom i form. Det er sundt både for dig og din senere roning.

3) Lær din roklub at kende og dens medlemmer

Fælles for alle hold gælder, at romaskine-roning er sjovest sammen med andre, så kom ned og ro i takt med dine kommende rokammerater, så du og I også kan udfordre hinanden.

Rospinning/rospin adskiller sig fra den øvrige romaskine roning ved, at musikken bestemmer tempoet og herved er en ekstra motiverende faktor. I rospinning bliver der roet i takt til musikken. Således bestemmer rytmen i musikken, hvilket tempo der skal roes i. Musikken bliver førende, styrende, med et godt musikvalg bliver man revet med og det er ingen sag at ro 55 min i skiftende kadencer.

Få svar på dine spørgsmål, oftest stillede spørgsmål omkring rotræning er:
• Hvad er rigtig roteknik?
• Hvordan laver jeg et rotrænings program?
• Hvilken type programmer skal jeg lave?
• Hvordan kan roning hjælpe med vægttab?
• Hvordan kan jeg bruge roning som cross træning?
Klik på linket og find svar på det meste, der er fine billeder og videoer af rotaget, klik her

Tilmelding til introkursus
Vi beder dig udfylde nedenstående formular, for at blive tilmeldt et af vores introkurser i indendørs roning. Under besked skrives alder. For at vi kan tage så godt imod dig som muligt må du rigtig gerne skrive lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil ro i Silkeborg Roklub.
Hvis du har andre bemærkninger eller spørgsmål skrives de også her. Herefter vil du blive kontaktet.