Ergometertræning

Når standeren er strøget, behøver du ikke holde pause med roning til næste forår. Silkeborg Roklub har et veludstyret motionsrum til indendørs roning på ro-ergometre. Vi råder over 11 ergometre, så det er først til mølle.

Ergometer roning er sjovest sammen med andre, så kom ned og ro i takt med dine rokammerater. Nye får instruktion i indstilling af ergometer, brug af computeren, roteknik og træningsprogrammer. Der vil altid være en instruktør, der leder roerne gennem et træningsprogram.

Styrk dine muskler og kom i form med dine rokammerater. Alle roer i takt, men du kan selv styre dit tryk og dermed hvor hårdt det bliver.Rospinning adskiller sig fra den øvrige ergometerroning ved, at musikken bestemmer tempoet og herved er en ekstra motiverende faktor. I rospinning bliver der roet i takt til musikken. Således bestemmer rytmen i musikken, hvilket tempo der skal roes i. Musikken bliver førende, styrende, med et godt musikvalg bliver man revet med og det er ingen sag at ro 55 min i skiftende kadencer.

Se rotaget her