Gang i Uro'erne i SR

21. oktober 2018 11:51 , af Helle Poulsen

Så er første udesæson for vores unge og nye roere så småt ved at være slut. Alle startede i edon-bådene samt gig, og de fleste har efterhånden stiftet bekendtskab med singlesculler og nogle endda dobbeltsculler. Anette Kleist, der er frivillig forældre og hjælpeintruktør, fortæller her om, hvordan sæsonen er forløbet.

Her i den sidste tid har vi roet fra Åhavevej, hvor de har fået en lille fornemmelse af, hvordan det er at ro i inrigger. Alle synes især, at det er sjovt at få lov til at sidde styrmand.

I september var en flok i Sorø til begynderkaproning, hvor alle kom hjem med medaljer og ikke mindst hygge og sammenhold.

Vi er efterhånden rystet godt sammen, og der er hver gang et flot fremmøde, og vi ser så småt frem til indesæsonen, hvor der selvfølgelig vil være fokus på ergometertræning samt anden styrketræning.

Det har hele tiden været vigtigt for os, at de nye unge roere har følt sig godt tilpas, og at det har skullet være hyggeligt at møde op, hvilket vi selv synes er lykkedes. Det har været rigtig spændende at være med til at starte denne gruppe op, og vi synes, at vi efterhånden kender dem så småt, og det er en dejlig flok unger at møde op til hver uge.

For hele ungdomsafdelingen er vi nu oppe på 17 ungdomsroere i stedet for sidste sæsons 5 roere.