Jyske Mesterskaber 2023

21. januar 2023 14:08 , af Lene Søby
Så blev det nye år roet ind med et fantastisk stævne i Brabrand. Vi var blevet inviteret ind til Kraftcenter Århus, for at ro med til Jyske Mesterskaber. Med fra Silkeborg havde vi Emma, Malthe, Rasmus og Casper, som viste et fænomenalt engagement!
Emma og Malthe startede begge ud klokken 10.30, med et 4 minutters løb. De klarede det begge super godt. Malthe roede sig til en 6. plads og Emma til en 7. plads. Vi er meget tilfredse med deres præstation.
Klokken 11.05 gik starten for Rasmus. 5 minutter skulle han ro. Rasmus kæmpede i et tæt løb, og han holdt den tredje føring til sidste tag. En enormt flot præstering efter bare et halvt år!
Til slut trak Casper den endelige sejr med sig hjem, med en flot tredjeplads i U23 løbet.
2000 meter på skærmen blev hurtigt til 1000, og ved de sidste 500 meter kæmpede han sig op i et tæt løb, til en endelig tid på 7 minutter og 16,2 sekunder.
Alt i alt har det været en fantastisk dag, med en god stemning og en stor opbakning fra forældre og ro-venner. Med som heppekor havde vi sammen med forældrene Simon og Caroline og Aske, som bakkede op om den roende roer, og på de sidste meter, råbte med til sidste tag.
Tak for en god oplevelse og en god dag.
Vi er meget stolte af jer!
I er for seje!